Plastikglas Pla Klar 10Oz 300Ml Ø96mm 50St/Ps – (24 Stk.)

6.239 kr.

Oplev vores klare plastikglas i 10 oz, perfekt til festlige anledninger. Holdbare og elegante, de skaber stemning uden oprydning efterfølgende.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900531439568 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af funktionalitet, bæredygtighed og stil med vores plastikglas PLA Klar 10Oz (300ml). Disse glas er inspireret af behovet for at skabe en miljøvenlig løsning til både hverdagens og festens drikkevarer. Hver pakke indeholder 50 glas, og med 24 pakker i en bestilling, er du godt dækket ind til enhver lejlighed, uanset om det er en familieevent, en festlig sammenkomst eller en picnic i parken.

Hvert glas er designet med fokus på holdbarhed og æstetik. Med en kapacitet på 300 ml og en diameter på 96 mm, har de den ideelle størrelse til alt fra vand, saft og cocktails til smoothies og kolde teas. Det klare materiale giver et elegant og professionelt look, hvilket gør dem til et fremragende valg til både hjemmebrug og professionelle arrangementer. Dine gæster vil elske at nyde deres drink i disse stilfulde glas, mens du kan være tryg ved, at du gør en forskel for miljøet.

Glasene er lavet af PLA (polylactic acid), en biobaseret plast der er fremstillet af naturlige materialer såsom majsstivelse. Dette betyder, at de ikke kun er bionedbrydelige, men også har et lavere aftryk på vores planet sammenlignet med traditionelle plastikprodukter. Ved at vælge disse glas, træffer du et valg om at støtte bæredygtighed og reducere dit bidrag til plastikaffald. De er en ideel løsning til dem, der ønsker at holde festligt uden at gå på kompromis med deres værdier.

Desuden er vores plastikglas PLA Klar lette og praktiske. De er perfekt til udendørs arrangementer, da de ikke går itu ved de små uheld, som altid kan opstå. Ingen grund til bekymring over brudt glas eller spildte drikkevarer; disse glas er lavet til at blive brugt og nyde. Når festen er slut, kan de nemt bortskaffes eller komposteres, hvis forholdene tillader det, hvilket gør oprydningen hurtig og problemfri.

Uanset om du holder en sommerfest i haven, en fødselsdagsfest eller en formel reception, vil disse plastikglas tilføje et strejf af elegance samtidig med, at du viser omtanke for miljøet. Vælg vores Plastikglas PLA Klar 10Oz, og lad din fest skinne med både stil og ansvarlighed. Bestil i dag og oplev forskellen ved at vælge produkter, der ikke kun er gode for dig, men også gode for vores planet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plastikglas Pla Klar 10Oz 300Ml Ø96mm 50St/Ps – (24 Stk.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.