Plastikglas Blød 30Cl Pp (Øl) 50Stk/Ps (Målestreg 0,3)

98 kr.

Oplev vores højkvalitets plastikglas med målestreg – perfekte til fester eller events. Letvægtige og holdbare, ideelle til alle drikkevarer.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900576626059 Kategori:

Oplev en ny standard for praktisk elegance med vores Plastikglas Blød 30Cl PP, en perfekt blanding af funktionalitet og style, der gør enhver samling eller fest til en succes. Disse glas er ideelle til både indendørs og udendørs arrangementer, hvilket gør dem uundgåelige for enhver festlig lejlighed, uanset om det er en havefest, en fødselsdag eller en sportsbegivenhed.

Hvert glas rummer 30 cl, hvilket giver den perfekte mængde til at nyde en kold øl, forfriskende lemonade eller din yndlingscocktail. Målestrengen på 0,3 på indersiden sikrer, at du nemt kan holde styr på, hvor meget du hælder op, uden at der opstår spild. Dette gør dem ikke kun praktiske, men også brugervenlige, så du kan fokusere på at nyde begivenheden i stedet for at bekymre dig om mængderne.

Glasene er lavet af blød polypropylen (PP), et materiale kendt for sin styrke og fleksibilitet. Du behøver ikke at bekymre dig om knuste glas, hvis der skulle opstå lidt livlighed i festlige omgivelser – vores Plastikglas Blød er både slidstærke og lette, hvilket gør dem perfekte til festlige lejligheder, hvor der er en risiko for, at tingene kan blive lidt vildere end planlagt.

Desuden er disse glas også et bæredygtigt valg. Selvom de er engangs, kan de genbruges i visse tilfælde, hvilket gør dem til en bedre løsning end traditionelle plastglas, der kun ender på lossepladsen. Ved at vælge vores Plastikglas Blød bidrager du til at minimere affald og beskytter vores miljø, alt imens du nyder det gode selskab.

Med en pakke bestående af 50 stk., har du rigeligt med glas til alle gæsterne. De klare linjer og den enkle, tidløse design gør dem attraktive og alsidige, perfekte til enhver lejlighed. Uanset om du pynter med dem til et elegant middagsselskab eller blot bruger dem til en afslappet barbecue i haven, vil de tilføje et strejf af klasse til dit arrangement.

Gør din næste fest uforglemmelig ved at vælge vores Plastikglas Blød 30Cl PP. Med deres praktiske anvendelighed, bæredygtige egenskaber og stilfulde udseende, bliver disse glas hurtigt en uundgåelig del af dit festudstyr. Tag springet i retning af en problemfri og fornøjelig oplevelse for dig selv og dine gæster – bestil dem i dag, og gør dig klar til at nyde de gode stunder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plastikglas Blød 30Cl Pp (Øl) 50Stk/Ps (Målestreg 0,3)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.